Algemene Vergadering 2018

Op 26 april, naar jaarlijkse gewoonte de laatste donderdag van april, vond de Algemene Vergadering van BFA plaats. Als locatie werd er ditmaal gekozen voor evenementenhal Den Berg in Londerzeel.

Tijdens het statutaire gedeelte werd een overzicht gegeven van de activiteiten 2017. Elke technische medewerker werd geïnterviewd over zijn of haar thema's. Ook werden enkele stellingen geprojecteerd waarover de aanwezigen hun mening kenbaar maakten op een interactieve manier. Daarnaast werden ook een aantal nieuwe bestuurders verkozen.

Vervolgens opende BFA-voorzitter Frank Decadt de avond met een overzicht van 2017, met onder andere verwijzing naar de naamsverandering en de behaalde AB-reductie. Hij blikte uiteraard ook vooruit naar 2018 en wat BFA nog allemaal te wachten staat. Ook in 2018 zal BFA zich inzetten op vlak van samenwerking, zowel met alle actoren binnen de keten van de dierlijke productie, als met de overheid, evenals een internationale samenwerking. Onze kernboodschappen blijven: reputatie, vertrouwen, gesprekspartner, collectief als sector.

Na de speech van de voorzitter kreeg journalist Jacques Van Outryve het woord. Hij bracht een interessant verhaal over de evolutie van de vleesproductie en -consumptie. De reis die hij onlangs met BFA maakte naar het Spaanse Catalonië bracht hem nieuwe inzichten over de manier waarop er in dit Zuid-Europese land met voedsel(productie) wordt omgegaan.

BFA wenst alle leden te bedanken voor hun medewerking, hun ijver en hun moed en blijvende tomeloze inzet om als ambassadeur te blijven optreden.

 Speech van de Voorzitter

 Verslag Algemene Vergadering (voor de leden)

 Presentatie Jacques Van Outryve

Algemene vergadering 2017

Op 27 april, naar jaarlijkse gewoonte de laatste donderdag van de maand april, vond de Algemene Vergadering van BFA plaats. Locatie deze keer was zaal Ter Eeste bij Brouwerij Rodenbach in Roeselare.

In het statutaire gedeelte werd een overzicht gegeven van de activiteiten 2016. Frank Decadt werd herverkozen als voorzitter voor een periode van 3 jaar. 

BFA-voorzitter Frank Decadt opende de avond met een overzicht van het afgelopen, en gevulde, jaar 2016 en een vooruitblik op wat ons te wachten staat in 2017. Ook dit jaar zal BFA zich inzetten op vlak van samenwerking, zowel met alle actoren binnen de keten van de dierlijke productie, als met de overheid, evenals een internationale samenwerking. BFA zal zich verder inzetten voor duurzaamheid, alternatieve eiwitbronnen, antibioticareductie en nog zoveel meer.

Performer Bob Delbeque bracht de VISIE 2020 op een geanimeerde manier. Tenslotte werd het toekomstige logo en de naam 'Belgian Feed Association' aan het publiek voorgesteld.

BFA wenst alle leden te bedanken voor hun medewerking, hun ijver en hun moed en blijvende tomeloze inzet om als ambassadeur te blijven optreden. 

 

 Verslag Algemene Vergadering (voor de leden)

 Speech van de Voorzitter

 download het nieuwe logo hier

 

 

FirstPrev[1]23NextLast v
FirstPrev[1]23NextLast v

Algemene Vergadering 2016

Naar jaarlijkse gewoonte vond op 28/04, de laatste donderdag van de maand april, de Algemene Vergadering plaats van BFA. Dit jaar vond het plaats in het mooie kasteel Rozelaar, te Lochristi.

In het statutaire gedeelte werd een overzicht gegeven van de activiteiten 2015. Er werd een nieuwe voorzitter verkozen, Frank Decadt, voor een periode van 3 jaar. Kristel Fierens werd verkozen als nieuw lid van de Raad van Bestuur.

Onder de leiding van moderator Ilse De Vis mochten de deelnemers aan het debat discussiëren over het thema “Antibiotica, een overheids- of privésectormodel?”.

Vervolgens nam BFA voorzitter Frank Decadt het woord en benadrukte hij vol trots dat BFA een gevuld jaar achter de rug had. Zo zal BFA zich ook dit jaar inzetten op vlak van samenwerking, zowel met alle actoren binnen de keten van de dierlijke productie, als met de overheid, evenals een internationale samenwerking. BFA zal zich verder inzetten voor duurzaamheid, alternatieve eiwitbronnen, antibioticareductie en nog zoveel meer.

BFA wenst alle leden te bedanken voor hun support, hun medewerking, hun ijver, hun reacties op de vele berichten en hun moed en blijvende tomeloze inzet om als ambassadeur te blijven optreden. 

 Verslag Algemene Vergadering (voor de leden)

 Speech van de Voorzitter

 

FirstPrev[1]2345NextLast v
FirstPrev[1]2345NextLast v
Dagelijks Bestuur
Raad van Bestuur

Meer informatie over de bezigheden van het Dagelijks Bestuur kan u hier vinden.

Klik hier als u meer wil te weten komen over BFA's Raad van Bestuur.

 

 
twitter |  Privacy Policy |  Disclaimer |