Videozone

Hier vindt u een overzicht van de video's waarin BFA aan het woord komt, zowel in de algemene media als de vakmedia. BFA wordt ook twee maal per jaar uitgenodigd in de studio van PlattelandsTV in het kader van hun veevoederspecial. De studiogesprekken kunt u hier herbekijken.

 

 

Veevoederspecial PlattelandsTV 10/2018 

Onze najaarsspecial gaat over het Early Warning System (vooroogst analyses en voorspellingen), mycotoxines, hoe dit kadert in het bemonsteringsplan van BFA en de analysemethoden.
Hiervoor gingen we langs bij Professor Geert Haesaert en kwam onze directeur-generaal, Yvan Dejaegher, ook in beeld met een toelichting van het bemonsteringsplan van BFA. 
 
 

Veevoederspecial PlattelandsTV 06/2018 

Directeur-generaal Yvan Dejaegher en professor Jeroen Dewulf waren te gast in de studio. Aan bod kwam onder andere de reductie van antibiotica én autocontrole.

 

Veevoederspecial PlattelandsTV 10/2017 

Directeur-generaal Yvan Dejaegher en Herman Diricks, gedelegeerd bestuurder van het FAVV, waren te gast in de studio. Aan bod kwam onder andere de autocontrole en de rol van zowel BFA als het FAVV hierin.

 BEMEFA wordt BFA: Infomercial
 

VRT Journaal 11/08/2017 

Directeur-generaal Yvan Dejaegher legt in het kader van de Fipronil-zaak uit dat autocontrole binnen de sector wel degelijk werkt, en dat wij een grote expertise hebben opgebouwd op dit vlak.

 

Veevoederspecial PlattelandsTV 05/2017

Directeur-generaal Yvan Dejaegher en Voorzitter Frank Decadt waren te gast in de studio. Ze kregen in dit dubbelinterview een aantal thema’s voorgeschoteld: AB-registratie, het nieuwe logo, de missie 2020.

 

Veevoederspecial PlattelandsTV 10/2016 

Directeur-generaal Yvan Dejaegher was te gast in de studio om er de uitdagingen voor de toekomst van de sector te bespreken.

   

 

 

 
twitter |  Privacy Policy |  Disclaimer |