Lidmaatschap

Onze sector staat niet stil. U stelt na het doornemen van onze verschillende dossiers ongetwijfeld vast dat BFA de belangen van haar leden behartigt op verschillende vlakken en bij meerdere officiële instanties. Vaak doen wij in deze dossiers ook beroep op de kennis van onze leden. Naast een brede waaier aan diensten en voordelen, kan u ook rekenen op een persoonlijke dienstverlening.

Wenst u ook mee te denken en samen met ons vooruit te gaan? Laat uw stem dan zeker gelden en word lid van BFA.

 • U geniet dan eveneens van onze voordeeltarieven voor allerlei opleidingen en publicaties, maar vooral ook voor deelname aan de bemonsteringsplannen en convenanten, of nog voor het uitvoeren van individuele analyses
   
 • Als lid van BFA krijgt u ook toegang tot verschillende rubrieken van onze website, zoals de geactualiseerde wetgeving rond diervoeders, de gevarenanalyses, de wekelijkse nieuwsbrief (BFActs), de verkoopsstatistieken van de laatste 6 maanden, enz.
   
 • Bovendien geniet u van een persoonlijke begeleiding bij specifieke dossiers zoals stofexplosie en kunt u uw bedrijf nog eens extra in de kijker zetten via toetreding tot verschillende charters en lastenboeken (vb. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, mv-soja, gedragscode faire relaties tussen aanbieders en kopers in de agrovoedingsketen, …).
   
 • Ten slotte wordt u jaarlijks uitgenodigd om gratis deel te nemen aan onze Algemene Vergadering (de laatste donderdag van de maand april) en onze ledenvergadering waarbij onze verschillende activiteiten uitvoerig worden toegelicht. 

   

Meer weten over hoe lid worden?

Bekijk hier de voorwaarden en de aanvraagprocedure.
Al overtuigd? Vul meteen het aanvraagformulier in.

 

 

Lid worden
Ledenlijst
Ledenvergadering
Verkoopcijfers

Ontdek hier hoe u in vijf eenvoudige stappen lid kunt worden van BFA.

Alle vestigingseenheden van onze leden worden alfabetisch opgenomen onder de rubriek ledenlijst.

Meer informatie over de ledenvergaderingen die BFA organiseert, vindt u hier terug.

Leden kunnen hun maandelijkse verkoopcijfers hier ingeven.

De verkoopstatistieken die op basis hiervan worden opgesteld vindt u terug onder deze rubriek.

 

 
twitter |  Privacy Policy |  Disclaimer |