top image

Belgian Feed Association

BEMEFA heet voortaan officieel BFA! 

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 27 september werd de naamsverandering van BEMEFA naar Belgian Feed Association (BFA) officieel goedgekeurd! Het daaraan gekoppelde nieuwe logo, en de vernieuwe missie werden reeds feestelijk voorgesteld tijdens onze Algemene Vergadering op 27 april 2017.
 


De Belgian Feed Association, het voormalige BEMEFA, heeft als missie de belangen van haar leden te behartingen en te streven naar de algemene maatschappelijke aanvaarding van een duurzame diervoederproductie. De 160 leden van BFA (kern- en mengvoeder-fabrikanten) vertegenwoordigen zo’n 98% van de nationale productie.

Mengvoederfabrikanten maken gebruik van hoogwaardige voedermiddelen en valoriseren jaarlijks rond de 3,5 miljoen ton bijproducten van o.a. de voedings- en biofuelindustrie die anders op de afvalberg zouden terechtkomen.

Onze sector maakt deel uit van de agrovoedingskolom, wat betekent dat ook de kwaliteit van melk, vlees en eieren bepaald wordt door de mengvoeders.

De basiskwaliteit van het voeder wordt dan weer bepaald door het kwaliteits- en controlesysteem FCA (Feed Chain Alliance - voorheen GMP) binnen elke schakel van de voedermiddelenkolom, bestaande uit leveranciers van voedermiddelen, handelaren, transporteurs en mengvoederfabrikanten.

 

! AFRIKAANSE VARKENSPEST:

Ga rechtstreeks naar het Protocol Hygiënemaatregelen van BFA.

Analyses

 KliKlik hier om rechtstreeks toegang te krijgen tot de analyseaanvragen. De analyseresultaten kunt u via deze rechtstreeks link raadplegen.

Hebt u een specifieke vraag over analyses? Contacteer ons team via analyses@bfa.be.

Nieuws
Wie zijn wij?
Heeft u vragen?

Kom meer te weten over de verschillende activiteiten van onze organisatie, samen met de uitdagingen waar de mengvoedersector voor staat.

Laat ons dat hier weten of contacteer ons via info bfa be. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

 

 
twitter |  Privacy Policy |  Disclaimer |