Beste leden, beste bezoekers,

Op 24 september hebben wij ons nieuw Duurzaamheidscharter officieel voorgesteld, dat 12 concrete doelstellingen omvat voor de komende 10 jaar inzake onder meer methaanuitstoot, sojaproductie, antibioticagebruik en nevenstromen.

Dat hebben we gedaan in het kader van het FEFAC Congres, waarvan BFA dit jaar de coördinatie waarnam en in de schoot van het Sustainability Charter 2020-2030 van FEFAC. BFA, dat steeds één van de Europese koplopers is geweest op vlak van duurzaamheid, is één van de eerste FEFAC-leden die een concrete visie en doelstellingen formuleert.

Lees meer

Dirk Van Thielen, Minister Hilde Crevits en Katrien D

Welkom bij BFA - Belgian Feed Association

De Belgian Feed Association, heeft als missie de belangen van haar leden te behartigen en te streven naar de algemene maatschappelijke aanvaarding van een duurzame diervoederproductie.

De 143 leden van BFA (kern- en diervoederfabrikanten) vertegenwoordigen zo’n 95% van de nationale productie. Mengvoederfabrikanten maken gebruik van hoogwaardige voedermiddelen en valoriseren jaarlijks rond de 3,4 miljoen ton bijproducten van o.a. de voedings- en biobrandstofindustrie die anders op de afvalberg zouden terechtkomen.BFA maakt de brug


BFA zal gesloten zijn op donderdag 13 &  vrijdag 14 mei. 
Uitbraak vogelgriep in België - meer informatie op onze pagina VogelgriepANALYSES

Klik hier om rechtstreeks toegang te krijgen tot de analyseaanvragen. De analyseresultaten kunt u via deze rechtstreeks link raadplegen.

Hebt u een specifieke vraag over analyses? Contacteer ons team via analyses@bfa.be.