Welkom bij BFA - Belgian Feed Association

De Belgian Feed Association, het voormalige BEMEFA, heeft als missie de belangen van haar leden te behartigen en te streven naar de algemene maatschappelijke aanvaarding van een duurzame diervoederproductie. De 160 leden van BFA (kern- en mengvoeder-fabrikanten) vertegenwoordigen zo’n 98% van de nationale productie.

Mengvoederfabrikanten maken gebruik van hoogwaardige voedermiddelen en valoriseren jaarlijks rond de 3,5 miljoen ton bijproducten van o.a. de voedings- en biofuelindustrie die anders op de afvalberg zouden terechtkomen.

Onze sector maakt deel uit van de agrovoedingskolom, wat betekent dat ook de kwaliteit van melk, vlees en eieren bepaald wordt door de mengvoeders.

De basiskwaliteit van het voeder wordt dan weer bepaald door het kwaliteits- en controlesysteem FCA (Feed Chain Alliance - voorheen GMP) binnen elke schakel van de voedermiddelenkolom, bestaande uit leveranciers van voedermiddelen, handelaren, transporteurs en mengvoederfabrikanten.XXIX FEFAC Congress

! AFRIKAANSE VARKENSPEST:

Ga rechtstreeks naar het Protocol Hygiënemaatregelen van BFA.

Lees hier de economische nota van BFA.

ANALYSES

Klik hier om rechtstreeks toegang te krijgen tot de analyseaanvragen. De analyseresultaten kunt u via deze rechtstreeks link raadplegen.

Hebt u een specifieke vraag over analyses? Contacteer ons team via analyses@bfa.be.